Home / Zenski Kutak / CIJELI REGION BRUJI TAJNOM RAČUNU ŠABANA ŠAULIĆA: Dva miliona EURA skriveno u Njemačkoj, a evo kome su išle pare od njegovih nastupa

CIJELI REGION BRUJI TAJNOM RAČUNU ŠABANA ŠAULIĆA: Dva miliona EURA skriveno u Njemačkoj, a evo kome su išle pare od njegovih nastupa

Region bruji o tome da je riječ o računu koji će Šabanova udovica Gordana moći otvoriti samo uz advokata

Ilda Šaulić, kćerka poko.jnog pjevača Šabana Šaulića, tvrdi da njen otac nije imao tajni račun u Njemačkoj.

– Neka puste nas i mog oca na miru. Nedavno sam rekla sve što sam imala reći – rekla je Šabanova kći Ilda.

Pjevač je navodno, kako prenose srbijanski mediji, bogate napojnice koje je dobijao spremao na tajni bankovni račun. Tako je htio da osigura starost i svojoj porodici bezbrižan život.

Cijela regija bruji o tome da je riječ o računu koji će Šabanova udovica Gordana moći otvoriti samo uz advokata. Pjevaču bliski ljudi tvrde da su to izmišljotine.

Uvjereni su da ne postoji nikakav skriveni račun, a to je potvrdio i Goran Jovanović, agent koji je brinuo o Šabanovoj karijeri, a sad je svojevrsni “glasnogovornik” porodice.

– Nema veze s istinom. Pa Šaban nije imao nikakav račun, a kamoli skriveni. Plaćanja za gaže i nastupe išli su na račun ženine firme, Gordana mu je bila zastupnik. Pa koliko bi trebalo da zaradi da uspije ‘da sakrije’ dva miliona eura – rekao je Jovanović.

(Printscreen)

Novi.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *