Home / Zenski Kutak / Muz je napao noz3m i zadao joj velike povrede, Sanja otkrila te detalje

Muz je napao noz3m i zadao joj velike povrede, Sanja otkrila te detalje

Voditeljka Sanja Marinković iza sebe ima bogato novinarsko iskustvo, a jednom prilikom je otkrila sa kakvom situacijom se susrela tokom radionice ”Bulevar ženskih tajni” koju je pokrenula sa Vesnom Dedić.

– To je projekat na koji sam ja posebno ponosna. Putovale smo u 2018. godini u 22 grada i sela u Srbiji, razgovarale smo sa preko 5.000 žena. Cilj te radionice je da inspirišemo i motivišemo žene da ostvare svoj cilj kakav god da im je u životu. Ono što je nama bilo najvažnije jeste da na putu ka tom cilju one budu srećne – rekla je Sanja i otkrila sa kakvim se sve zanimljivim situacijama susretala.
– Tu je bilo mnogo smješnih stvari. Recimo, bili smo na Ubu i bilo je preko 150 žena, a ja i Vesna imamo tu šalu da odmah provjerimo koliko ima udatih, koliko razvedenih i zanimljivo je da su na Ubu sve bile razvedene, a samo jedna udata. Recimo u Vršcu gdje je bilo oko 200 žena, sve su bile udate, što je nevjerovatno. Tako da po krajevima Srbije možeš da vidiš gdje žive srećne žene i kakva je situacija. Ono što je bilo najsmešnije jeste da je na Ubu jedna žena koja je bila sudija i koja je bila naša gošća kao uspješna žena – razvela sve te žene. Bilo je fenomenalnih situacija, bilo je i suza i smjeha – istakla je voditeljka, pa priznala da je bilo i potresnih scena.

– Bilo je situacija da žena ustane iz publike i pokaže dva re.a od noža koja je to jutro dobila od svog supruga. Bilo je zaista strašnih stvari, ali je bilo i izuzetno lijepih stvari. Važno je da su sve te žene iz svojih teških trenutaka ustale kao pobjednice, napravile kompanije, firme, počele da se bave nekim drugim poslom.

Izvor: alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *