Home / Zenski Kutak / Luna hoce da poludi misli da je ona kriva za sve Nakon što je odjeknula vijest o razvodu Anabele i Andreja

Luna hoce da poludi misli da je ona kriva za sve Nakon što je odjeknula vijest o razvodu Anabele i Andreja

Poslije sedam godina ljubavi, pjevačica Anabela Atijas i sarajevski biznismen Andrej Atijas zvanično su stavili tačku na svoj brak. Anabela se oglasila i priznala da sa bivšim ne živi već duže vrijeme, ali da su ostali u odličnim odnosima zbog ćerkice Blankice.

Luna Đogani, Anabelina ćerka, istakla je da joj je neizmjerno žao što je njena majka okončala brak s Atijasom, o kojem ima najlepše mišljenje, ali da Anabelinu odluku podržava budući da joj je najbitnija njena sreća.

– Žao mi je što se tako završilo, vjerovala sam da će ovo biti vječno, ali život je čudo i nikada ne znamo šta nas sutra čeka. Uvek treba da biramo ono što je najbolje za nas. Andreja sam zavoljela jako i postao je član moje porodice. Drago mi je da su se razišli kao normalni ljudi i ostali u dobrim odnosima. Podario mi je jednu predivno stvorenje – Blankicu, i to će uvijek da nas spaja. Mama ima mene zauvijek i u svakom trenutku sam pored nje. Svaku njenu odluku poštujem i podržavam i želim samo da bude srećna. Želim da je gledam nasmijanu svaki dan, zato sto je to zaslužila – priznala je Luna, koja je prethodnih dana boravila u Severnoj Makedoniji. – Prija joj ovo što je sa mnom i što nema vremena da razmišlja o nekim stvarima. Nas dvije smo srodne duše i šta god da se sutra desi, nas ništa ne može da poremeti – poručila je Đoganijeva.

Mnogi krive Lunu za njihov razvod, jer je njena majka u zadnje vrijeme potpuno posvećena kćerki i njenoj karijeri.

Izvor: republika.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *