Home / Zanimljivosti / Ozenio sam zenu bombu za kojom svako balii

Ozenio sam zenu bombu za kojom svako balii

“Oženio sam top ženu koji svaki muškarac balavi za njom.

Istetovirao sam ženino ime na ruci…15 minuta nakon sto sam to istetovirao zove me brat i kaze “evo ti žene ljubi se i fata u sred kafica sa nekim momkom”…svijet mi se srušio…a mislio sam je iznenanđen, međutim ona je mene iznenadila i to negativno…

Ja ne znam sta da radim…nije radi tetovaže samo nego to mi je žena vec 4 godine u braku… volim je, osjećam veliko razocarenje ne mogu da joj oprostim, ne mogu da je ostavi.

Oprostiću joj prevaru..”

Novi.ba

Procitajte dodatnu ispovjest:

Ispovjest: 10 godina smo pokusavali da dobijemo bebu, svako vece stavljala sam mlaku oblogu na…

10 godina smo pokušavali da dobijemo bebu, svako vece stavljala sam mlaku oblogu na muzeva jaja….

muz je vodio zdravu ishranu, bavio se sportom da bi imao sposobno telo i zdravi spermatozoidi, ali opet ništa.

Na kraju som se odlučili da posvojimo jedn devojčicu. Nakon par godina “borbe” uspeli smo, bilo je sve idilično nepune dve godina nakon toga, a tada smo saznači da naša osvojena ćerka ima urođenu i tešku bolest srca.

Bilo je potrebno jako mnogo novca da se da za operaciju i opet doktori nisu davali 100% sigurnosti da će doživeti 18 godina.

Zbog toga smo ja i moj muž odlučili da tu devojčicu iako smo je zavoleli kao svoju vratimo u sirotište. Evo već 4 godine nakon toga ponovo pokušavamo da osvojimo neku drugu devojčicu, ali bezuspešno.

U međuvremenu je naša devojčica na žalost pre 4 meseca preminula. Iako je bila na “teretu” države nisu skupljena potrebna sredstva za operaciju u Francuskoj :(… Možda da je nismo vraćali i da smo uložili ovu našu ušteđevinu,

MOŽDA bi i ona bila živa a i mi sretni sa njom… neko je mene i muža gadno prokleo, prešli smo 40-e i naša nada i vera da ćemo se ostvariti kao roditelji sve je manja ??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *