Home / Zenski Kutak / NIJE PREBOLJELA ZOLU, A VEĆ IMA DRUGU FATALNU LJUBAV U ZADRUZI: Miljana otkrila da je i S NJIM DUGO U VEZI, ŠOK!

NIJE PREBOLJELA ZOLU, A VEĆ IMA DRUGU FATALNU LJUBAV U ZADRUZI: Miljana otkrila da je i S NJIM DUGO U VEZI, ŠOK!

Miljana Kulić gostovala je u današnjem izdanju emisije “Radio Amnezija”, gdje je ponovo pričala o svom bivšem vjereniku Lazaru Čoliću Zoli, kojeg očigledno još uvijek ne može da preboli, ali i o njegovom menadžeru koji se juče oglasio u emisiji “Ami G show” i istakao da je uz svog druga.

“Ja juče nisam bila u emisiji zato što ne želim da dam na značaju osobama koje nisu bitne u mom životu, po prvi put sam odbila gostovanje. Jedna zadrugarka mi je ispričala šta se desilo u emisiji. Boban menažer je podržavao našu vezu. Boban i ja smo komunicirali i ja ću reći sestri da uđe na moj profil i da sve zapise gdje se čuje Bobanov glas, kako me je savjetovao i šta je pričao o Zoli, da skine sve. Potpisao je ugovor s njim i sad je na strani Zole, ali Zola ne bi bio ovdje da nije bilo Miljane, na prvim nominacijama bi izašao. Sada mu Miljana nije potrebna, više neće da me vodi kao mečku na nastupima”, pričala je Kulićeva.

Zatim je sa svim gledaocima i slušaocima podijelila kakav neobičan san je sanjala prije početka emisije.

“Savo i ja smo u dugoj vezi, pet mjeseci se zabavljamo, ljubav neizmjerna. Marko Marković i Luna su u vezi. U jednom momentu ja varam Savu sa Markom Markovićem. On me ljubi u vrat, a ja mu kažem da me poljubi direktno u usta. Naiđe Luna, zatekne nas kako se grlimo, mi se njoj pravdamo da sam htjela nekog da udarim pa da me on drži. Savo sazna da ja njega varam i on hoće da se osveti meni i ja ga zateknem sa Rebekom. Zatekla sam ih u pabu. Ja sam njega uhvatila za facu i izgrebala sam ga po licu i poslije sam ga molila da ne priča produkciji i mojoj majci za to, poslije smo se mi pomirili i živjeli zajedno do kraja života sretno”, navela je zadrugarka.

Novi.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *