Home / Zenski Kutak / Nema sanse da pogodite ko je pjevacica sa slike, nije Brena nije Sneki.. Danas je jedna od najboljih riba

Nema sanse da pogodite ko je pjevacica sa slike, nije Brena nije Sneki.. Danas je jedna od najboljih riba

Fotografija je nastala 1987. godine, a promjena koja se desila u posljednjih trideset godina je, blago rečeno, nevjerovatna.

Pjevačica folk muzike, rođena je u Crnoj Gori, a svoje odrastanje je provela u Sarajevu u Bosni i Hercegovini. Imala je svoju grupu, učila pjevanje, ali i upisala fakultet, piše “Espreso“…

U Sarajevu je upoznala svog sadašnjeg supruga Petra Đorđevica fudbalera FK Željezničar. Sa nepunih 20 godina postala je majka rodivši kćerku Ivanu.

Njeno profesionalno bavljenje muzikom kreće 1987. godine kada za sarajevski “Diskoton” objavljuje svoj prvi album u saradnji sa Spasom Berakom koji je bio producent čitavog albuma. Snimila je 8 pjesama. Nakon tog albuma, pjevačica se seli Švicarsku sa svojim suprugom i svojom kćerkom gdje provodi šest godina.

U pitanju je Sanja Đorđević, koja je fotografiju podijelila na svom Twitter profilu. Kratko je zaključila da ova fotka “davno bješe”, a Sanja danas skoro ni ne liči na djevojku sa fotografije.

(foto: Printscreen)

Novi.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *