Home / Zenski Kutak / Doroteina mama napravila frku u Studiju, zovite policiju ako ona ode idem i ja

Doroteina mama napravila frku u Studiju, zovite policiju ako ona ode idem i ja

Dorotea Jovanović sinoć je gostovala u emisiji “Zadruga – Narod pita” dok je iz publike bodrila majka koja nije mogla da sjedi mirna.

Naime, Doroteina majka je sve vrijeme dobacivala iako je bila iza kamere. A kada je voditeljka pokušala da je spriječi, majka Jovanovićeve odbrusila je:

“Napadate moje dijete!”

“Vi niste gost u ovoj emisiji, niko vas ne čuje. Naučite da se ponašate u ovoj emisiji”, govorila je Dušica, ali ju je Jovanovićeva prekinula:

“Moja mama se ovako ponaša zato što je boli, ako ona ode, onda idem i ja. Mama, idemo li ili ne? Zovite policiju ako hoćete, baš me briga, napraviću paniku.”

Jakovljevićeva je mirnim tonom objasnila Dorotejinoj majci da treba da poštuje i nju i ostale goste u studiju.

“Niko neće remetiti, ko god se pojavi iza kamere, taj ćuti. Kada neko dođe u emisijiu sačeka svoj red. Ja ću vam reći da mnogim zadrugarima sam mnoge stvari znala i nikada nisam ništa rekla, jer je moja savijest sasvim mirna.

Svako je ispoštovan, ali nepoštovanje mene kao voditelja ne može. Ako nečija majka, otac, tetka, ne mogu da podnesu, ne treba da sjede ovde. Ili ćete sjediti ili sačekati, ne ulazim više u priču sa vama. Iz poštovanja, nikada neću iznijeti informacije koje znam o vama”, završila je Dušica u “Narod pita”.

Novi.ba/ALO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *