Home / Zenski Kutak / Necete vjerovati koga Luna vodi na romanticno putovanje u Egipat, zar njega?! Anabela ce poludjeti

Necete vjerovati koga Luna vodi na romanticno putovanje u Egipat, zar njega?! Anabela ce poludjeti

Necete vjerovati koga Luna vodi na romanticno putovanje u Egipat, zar njega?! Anabela ce poludjeti

Blogerka Luna Đogani dobila je u rijalitiju “Zadruga” i putovanje u Egipat za dvije osobe pored nagrade od 50. 000 evra, a kako piše “Alo” ona krije od majke da će na odmor posveti svog bivšeg dečka Marka Miljkovića!

Prijateljima i roditeljima je rekla da će putovati sama kako bi sredila misli i odmorila se od svega. Međutim, to nije istina.

– Ona je otputovala u Makedoniju na snimanje svoje nove pjesme. Nakon toga se vraća u Beograd, gdje će se sa Miljkovićem vidjeti i razgovarati o svemu što se među njima dešavalo, a ostalo je nedorečeno. Budući da se nada da će među njima nakon tog razgovora ponovo biti sve u najboljem redu i da će obnoviti romansu, planira da krajem jula sa njim otputuje na jednonedeljno romantično putovanje u Hurgadu – kaže dobro obavješteni izvor za “Alo”.

Lunina majka smatra da je njena ćerka pored Marka nesrećna i ne podržava tu vezu.

– Krivi ga za Lunine nervne slomove u “Zadruzi” i smeta joj razlika u godinama između njih – priča dobro obavješteni izvor. Budući da je Lunin otac Gagi Đogani na Markovoj strani i da je sve vrijeme podržavao tu ljubav tokom trajanja rijalitija, postoji šansa da će njemu reći za svoj tajni plan.

Trenutno, jedino on podržava Lunu u namjeri da se sa Miljkovićem pomiri.

Novi.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *