Home / Bitne Info / Vijest odjeknula kao bomba, a evo šta je prava istina! MUŽ TANJE SAVIĆ NA LIJEČENJU U SPECIJALIZOVANOJ KLINICI! Više neće biti isti! Pjevačica NEUTJEŠNA, nemoćna da mu pomogne…

Vijest odjeknula kao bomba, a evo šta je prava istina! MUŽ TANJE SAVIĆ NA LIJEČENJU U SPECIJALIZOVANOJ KLINICI! Više neće biti isti! Pjevačica NEUTJEŠNA, nemoćna da mu pomogne…

Šok!

U srpskim medijima je danas osvanula vijest da je suprug Tanje Savić, Dušan Jovanačević, već nekoliko nedelja na jednoj privatnoj klinici gdje ljekari pomoću raznih vidova terapije pokušavaju da ga odviknu od narkotika.

Ova vijest je odjeknula kao bomba, te smo tim povodom kontaktirali PR tim pjevačice.

– Nemamo nikakav komentar i nećemo se oglašavati povodom toga. Rešićemo to na način na koji treba da se riješi, rekli su iz pjevačicinog PR tima i negirali cijelu priču:

– Naravno da nije istina.

Podsjetimo, Tanja Savić sa suprugom Dušanom ima dva sina, ali bi željela da dobiju i ćerkicu. Ona je više puta bez problema pred kamerama pričala o problemima u braku i da je često prolazila kroz period patnje.

“Nije mi sjajno u braku, postoje problemi ali ne volim da kukam. Svi imaju probleme samo neko to kaže, neko ne. Uskoro baš snimam novu pesmu koja je moja biografska, prava tužna ljubavna pesma. To sam baš rekla suprugu i on mi kaže eto, da ti nije mene ne bi ih imala. Tako da hvala mu na toj patnji”, iskreno je rekla Tanja tada u jednoj domaćoj emisiji.

Novi.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *