Home / Zenski Kutak / “VOLIM LUNU, ALI NEĆU DA BUDEM S NJOM”, MARKO DONIO KONAČNU ODLUKU: Evo koga želi vidjeti nakon FINALA, ŽURI DA ODE OVOJ OSOBI!

“VOLIM LUNU, ALI NEĆU DA BUDEM S NJOM”, MARKO DONIO KONAČNU ODLUKU: Evo koga želi vidjeti nakon FINALA, ŽURI DA ODE OVOJ OSOBI!

Marko Miljković zauzeo je vicešampionsku poziciju nakon izlaska iz rijalitija “Zadruga”, a njegova bivša djevojka Luna Đogani za dlaku ga je pretekla i odnijela pobjedu.

Marko je kazao kako su on i Luna prekinuli jer je među njima bilo mnogo nesuglasica koje nisu uspjeli da riješe. On je otkrio i čemu će se posvetiti poslije rijalitija, koga želi da vidi po povratku u rodni grad, kao i šta će uraditi s nagradom koju je dobio kao drugoplasirani.

Da li je tvoja odluka definitivna što se tiče Lune?

– Ja nju i dalje volim i moram da pomenem da je svako od nas krenuo svojim putem. Jednostavno, zbog neslaganja.

Kad odeš kući i kad se slegnu utisci, hoćeš li razmisliti da joj se javiš?

– Prošlo je 24 sata i više, tako da sam već razmislio.

Rekao si da ćeš da voziš motor kad izađeš, a dobio si automobil. Šta ćeš s njim da radiš?

– Auto imam još bolji od ovog, a ovaj ću najvjerovatnije da prodam. Zamislio sam neki drugi auto.

Mnoge si žene osvojio u ovoj “Zadruzi”, a ostao si sam?

– Pa, izgleda da je problem u meni.

Šta ćeš raditi poslije “Zadruge”?

– Biće šta biti mora, imam sad neke planove da pokrenem biznis, pa ćemo vidjeti šta će biti. To još ne bih smio da vam otkrivam. Ja se nadam da ću otići za Brus, nadam se što prije, za nekih desetak dana. Želim oca da vidim, vidio sam ga za dvije godine jedva 15 minuta.

Ima li šanse da uđeš u “Zadrugu 3”?

– Joj, ja sam u “Zadruzi 1” rekao da neću u drugu sezonu, tako da ne smijem da kažem “ne”, jer ako kažem “ne”, a uđem, ne zna šta ću da radim.

Zamjerio si Luni njena osjećanja prema Slobi Radanoviću, stojiš li i dalje pri tom mišljenju?

– Pričali smo nešto kroz šalu za Slobu, ona se tu uvrijedila, ja više ne znam da li je to rijaliti, da li su to stvarno njena osjećanja. Nisam sto odsto siguran, ne znam kakva je Luna u potpunosti, ali ako je povrijedi šala na konto njenog bivšeg, onda to meni govori da tu nije sve raščišćeno.

Jesi li ti bio iskren u vašoj vezi?

– Bio sam hiljadu odsto iskren. Nije bilo lako da se nosim sa svim tim lomovima i problemima, ali što je više udaraca bilo, to mi je bilo lakše. Što se tiče odluke, ne bih sad o tome više da pričam, ali generalno o vezi, nije bilo lako, kako su krenuli udarci sa svih strana, sve sam više imao želju i snagu da nastavim. Došlo je do nekih neslaganja, ali ne kajem se.

Kada bi sreo Slobu, šta bi mu rekao?

– Ništa, stvarno.

(Novi.ba/Kurir.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *