Home / Horoskop / MESEČNI HOROSKOP ZA JUL 2019: Kome će ovaj mesec doneti novac, a ko će žestoko propatiti

MESEČNI HOROSKOP ZA JUL 2019: Kome će ovaj mesec doneti novac, a ko će žestoko propatiti

Ovaj mesec će biti dosta turbulentan sa Marsom u Raku i čak četiri planete se kreću retrogradno Saturn, Jupiter, Pluton i Neptun se pridružuje od 21. jula. Jupiter, Sunce i Neptun će biti u kvadratu što traži od nas da razvijamo samodisciplinu kako bi produktivno usmerili svoju energiju. Ovaj aspekt daje preterivanje i nesmotrenost kada su finasije u pitanju.

Može se javljati buntovnost i preterana emotivnost u vezama ili braku. Mnoge osobe sada mogu ispoljavati nadmenost i ego dok pojedinci mogu da podcenjuju sebe i svoje kvalitete. Sada je potrebno da se čuvate prevare, a isto tako da i vi nikoga ne varate. Mars iz Raka mnogim osobama može poljuljati emocije i porodični mir dok pojedinci mogu ishitreno doneti odluku za razlaz ili odvajanje od porodice usled želje za samostalni život ili što više nisu u stanju da trpe neke stvari.

Kada Mars napravi opoziciju sa Plutonom i Saturnom onda se stvaraju velike agresije silovito i bezobzirno ponašanje,moguće su i depresije, apatičnost,fizička nasilja sada mogu da se povećaju pa se umirite i ne izazivajte nikoga. Pojedine osobe mogu imati problem sa roditeljima ili čak i gubitak roditelja ili nekog iz porodice. Kada bi svi mogli malo duhovnije da gledamo na život onda bi Neptun iz Riba koje je njegovo prirodno sedište mnogim osobama dao intuiciju, inspiraciju, razumevanje i osetljivost.

OVAN svi poslovni Ovnovi u ovom mesecu mogu imati dosta uspešan meriod dok nezaposleni imaju dobre prilike za pronalazak posla. Vaš vladar Mars će tranzitirati kroz Raka i vaše četvrto polje gde može da pravi neke turbulencije ili nove početke u porodici. Emotivna situacija u drugoj polovini meseca može biti dosta turbulentna pa se smirite i ne izazivajte svađe. Pojedini Ovnovi mogu da se zaljube, dok neki nažalost raskidaju.

BIK vi možete proći dosta mirno ovaj mesec bez veći trzavica na poslovnom polju. U ovom mesecu su vam naglašene emotivne i ljubavne prilike sredinom meseca da se uskladite sa vašim partnerom. Slobodni Bikovi mogu u ovom mesecu da započnu novu vezu koja je predviđena na duži vremenski period.

BLIZANCI vi možete poslovno u ovom mesecu doživeti razna pozitivna i negativna iskustva. Svakako da trebate biti oprezni i dobro razmisliti pre nego što povučete poslovne poteze. Razna iznenađenja tokom celog meseca. Emotivno mnogi Blizanci mogu da se raduju jer pronalaze sreću sa svojim partnerom i kako dani dolaze vi ste sve zadovoljniji u vezi ili braku.

RAK kod vas će ceo mesec tranzitirati Mars pa bi trebalo da ništa na brzinu ili iz ljutnje odlučite, posebno kada su finansije u pitanju je će celo leto bit oskudevanje u novcu pa ga sada dobro rasporedite. Emotivno mnogi Rakovi sada mogu imati neke kraće avanture dok pojedinci imaju lepe ljubavne romanse koje traju već duže vreme.

LAV sada je vreme ovog meseca da preuzmete inicijativu i prosto da trčite za prilikama koje vam se pružaju. Ne preporučuje se da odugovlačite i čekate druge prilike jer je ovaj mesec odlična prilika. Budite puni optimizma i samo idite napred. Emotivna situacija je dosta dobra pa čak u drugoj polovini meseca pojedini Lavovi mogu imati strasne avanture.

DEVICA kod vas ovaj mesec Juli ne prestoje neka veća iznenađenja kako pozitivna tako i negativna. Sada treba da radite ono što volite da bi podigli svoju pozitivnu i preciznu crtu u poslu. Emotino mnoge Device bi se trebale više posvetiti svom partneru jer je partner počeo da se oseća zapostavljenim takođe treba da obratite pažnju i u užem krugu porodice.

VAGA kod vas se nazire odlična poslovna prilika koju treba oberučke iskoristiti bez premišljanja i vaganja.Emotivno mnoge Vage sada mogu zapostaviti svog partnera ili polje ljubavi. Druga polovina meseca slobodnim Vagama može da se desi upoznavanje sa budućim partnerom pa budite otvoreni za to.

ŠKORPIJA lep i miran poslovni period je pred vama pa možete slobodno da se opustite i uživate. Pojedine Škorpije mogu biti nezadovoljne finansiskim prilivima ali bit će i to bolje u budućnosti. Sada je dosta skromno. Emotivno budite spremni za romantična dešavanja dok mnoge škorpije mogu uživati u novim avanturama od polovine ili krajem meseca.

STRELAC vama prestoje mnoga iznenađenja i neki nepredviđeni poslovni uspesi ili neuspesi . Ovaj mesec može biti dosta turbulentan pa ipak možete računati na partnera koji sve može da umiri na neki način. Partner je uz vas i nemojte da ga zapostavite već odvojite vreme za njega.

JARAC mnogi Jarčevi sada imaju Marsa u polju partnera pa će biti dosta dešavanja i uspeha na poslu što nije vrhunac uspeha ali nije ni zanemarivo. Emotivno je takođe dosta dobro i svi koji sada ulaze u neku vezu ili brak može biti dosta lepo i uspešno.

VODOLIJA neka neslaganja na poslu sa partnerima mogu se dešavati u ovom mesecu pa ne dozvolite da vas to nervira ili da odustanete od svog cilja. Emotivno mnoge Vodolije zapostavljaju partnera ,porodicu i svoje drage osobe što nikako nije dobro. Oni su zaslužni da im posvetite vreme i napunite baterije za bolji period koji tek dolazi.

RIBE poslovne Ribe ovaj mesec mogu očekivati dosta lepih prilika da napredujete i izdignete se izvan proseka. Svakako treba da iskoristite ovaj pozitivan period. Emotivno za sve Ribe koje su srećne tako se i nastavlja u ovom mesecu. Slobodne osobe u ovom mesecu bi trebale da se pripreme za sledeći mesec jer je šansa za ljubav mnogo veća.

(Izvor: Sensa / Autor: Željka Knežević)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *