Home / Horoskop / Mjesečni horoskop za mjesec svibanj 2019.

Mjesečni horoskop za mjesec svibanj 2019.

Evo ukratko što nam donosi divan mjesec Svibanj.

Ovan: Za rođenja u ovom znaku, svibanj je mjesec kada su mnoge stvari slomljene. Već u ranim danima, postojat će jedna situacija nakon koje vaša ljubavna veza više neće biti tako čvrsta i realne šanse za razbijanje su tu. U drugoj polovici mjeseca izvući ćete nepromišljen potez koji će vas koštati puno živaca i napora da se stvari vrate u prvobitno stanje. Srećom, zdravlje će biti dobro za vas.

Bik: Očekuješ mnogo od ovog mjeseca. Svaki put kad se mnogo očekuje, slijedi razočaranje. Otkrit ćete jednu malu prijevaru osobe koju ste strašno vjerovali u drugi vikend u mjesecu. Bit ćete vrlo razočarani i depresivni. A upravo na ruševinama vaših emocija pojavit će se osoba koju niste primijetili i čija će se ljepota, vanjska i unutarnja tek tada vidjeti. Planirani poslovi bit će otkazani. U trećem desetljeću čeka vas mali zdravstveni problem.

Blizanci: mjesec u čijem prvom poluvremenu morate biti vrlo oprezni u prometu. Pogotovo s kojima sjedite u autu navečer. Ako ga vodite bez većih problema, očekujete nekoliko vrlo zanimljivih dana na neplaniranom putovanju u obližnje turističko odredište. Ovaj put će osvježiti vašu strast. Dobro plaćen, ali rizičan posao čeka na poslovni plan. Vi odlučujete sami. Provjerite rad štitne žlijezde.

Rak: Kako je lijepo biti rođen u vašem znaku kad priroda cvjeta, kada su samo cvjetne ruže najosjetljiviji osjećaji u vama. Znate kako biti sretni i uživati ​​u njemu. Uživat ćete u ljubavi i poslu. U posljednjem tjednu u mjesecu pojavit će se kritički pristup radu kada se stvore uvjeti, tako da značajan dio ljudi u ovom znaku ostane nezaposlen. Glava će biti tamo. Stanje zdravlja prati situaciju.

Lav: Toliko očekivanog rada razvijat će se tako brzo da nećete jednostavno znati što vam se dogodilo. Bit ćete u pravom kaosu i radovat ćete se slobodnom vremenu koje ćete imati sve manje i manje. Ali to je cijena uspjeha. Odmah ćete imati ponudu za politički angažman. Bilo bi dobro da to nekako izbjegavate. Samo u ovom čitavom čvorištu partner neće biti oduševljen. Zato spusti loptu na tlo. Sve je prolazno.

Djevica: Za umjetničke duše vi ste u vrijeme povećanih emocija. Priroda u vama ponekad će se probuditi i set će i dalje prevladati u raspoloženju. U svakom ćete trenutku iskoristiti da ostanete u prirodi i još jednom će vam omogućiti da postanete vlastiti. Trebali biste posvetiti malo pozornosti izgledu osobe u trećem tjednu koja vam se želi približiti. Pitanje je jesu li njezine namjere čiste. Mali alergijski problemi peludi.

Vaga: Zaposlili ste se s ljudima za koje znate da nisu pouzdani. Prema starom čovjeku, koji je s vragom sjeme komarac, glava mu je uvrnuta. Naravno, život je pun takvih neugodnih iznenađenja. Pametan čovjek uči sve od svega. Obratite se partneru koji vas upozorava o tome što se može dogoditi. Sada razumiješ tko te stvarno želi. Iz ovoga ćete izaći s još jačom ljubavnom aferom. Nervoza će utjecati na razinu šećera u krvi.

Škorpion: Tijekom odmora može doći do lakših ozljeda tijekom nepromišljenog pokreta. Srećom, dobro ćete proći. Također će biti smetnje zbog nekoliko ruiniranih dana, ali ono što je tamo. Uostalom, to se može izbjeći s oprezom. Vi razmišljate o podizanju kredita koji ste koristili za posao koji zapravo ne znate o gotovo ništa. Nemojte se zaglaviti. Razmislite dobro. Jedna osoba koju dugo niste vidjeli želi vam se približiti.

Strijelac: Uspostavili ste vrlo dobru komunikaciju s novim okruženjem i zaista vas ispunjava. Jedna osoba koja se pretvara da je tvoj prijatelj uopće ne voli. Između osmog i desetog u mjesecu, pokušat ćete napraviti svoju ocjenu jedan po jedan gestom sroza. Držite se dostojanstveno i sve će doći na vaše mjesto. Može se dogoditi da ćete se u trećem tjednu susresti s osobom čiji će vas sjaj impresionirati, ali samo kratko. Zdravstvena varijabla.

Jarac: Jedan član vaše proširene obitelji već je početkom mjeseca nakon kirurške intervencije. Ishod ovisi o mnogim čimbenicima. To će vas čvrsto uzdrmati i shvatit ćete bit prolaznosti zemaljskog života. Trebat će vam dugo vremena da se vratite na noge. Skupite snagu i nastavite dalje. Pred vama je veliki poslovni izazov i trebali biste ga prihvatiti. Emocionalna veza je u krizi. Glavni zdravstveni problemi neće biti osim nervoze.

Vodenjak: Mjesec u kojem morate odlučiti kamo želite ići. Stanje u kojem je sada potrebno hitno je prekinuti. Ili želite nešto ozbiljno, možda čak i brak ili svaki na svojoj strani. Vrijeme nepotpunosti je prošlo. Niste očekivali da će sredinom mjeseca doći do vas svi papiri za pokretanje privatnog posla. Sada ste malo neodlučni. Nema više. Hrabar naprijed. Mogao bi uštipnuti neugodan virus.

Riba: Proljeće je za vas najljepše, ali se ne možete opustiti i uživati. Vi stalno propuštate nešto za potpuno zadovoljstvo. Život je vrlo kratak i ne morate se radovati drugom vremenu. Jer tuga uvijek postoji, a sreća nikad nije rana. Čini se da imate sve, ali nešto nedostaje. Možda skriveni razlog leži u specifičnom odnosu s partnerom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *