Home / Horoskop / Stvari koje trebate znati o Blizancima prije nego započnete vezu

Stvari koje trebate znati o Blizancima prije nego započnete vezu

Treći znak zodijaka traje od 21. svibnja do 20. lipnja i simbolizira ga Blizanci. Evo 10 stvari koje trebate znati kako biste svladali blizanacku ljubav Blizanaca.

Postoje dvije strane svega
Ova činjenica posebno vrijedi za muškarce Blizance. To je odlična značajka kada je u pitanju razumijevanje gledišta drugih ljudi i to je sjajno ako napredujete na određenoj razini nepredvidljivosti – uvijek će vas držati u neizvjesnosti! Loša strana je znatiželja oko raznolikosti (što znači da se lako može dosađivati).

On je cjeloživotni učenik
Element Blizanac je zrak, što znači da se sve vrti oko mozga. On je znatiželjan, oklijeva za intelektualnom stimulacijom i uvijek pokušava naučiti nove vještine. Također voli razgovarati i sve to razmišljanje čini ga izvrsnim govornikom. Uvijek je plus u odnosu! Međutim, on može sakriti svoje prave osjećaje iza svega ovoga.

Voli nova poznanstva
Blizanci imaju simboličnu dvojnu prirodu i time imaju želju za interakcijom s ljudima oko sebe. On je vesela, zabavna društvena osoba koja uživa u upoznavanju novih ljudi.

Više će misliti svojim umom nego srcem
Iako je zapanjujuća i energična, čovjek u ljubavi s Blizancima vjerojatno neće uništiti vaše noge intenzivnim strastima ili ozbiljnim romantičnim gestama. To ne znači da on nije strastven prema vama, ali zbog svog intelektualnog pristupa, možete to učiniti na taj način.

On je glavni debatant
Voli poticajni razgovor, duhovit je i brz za razmišljanje. Uvijek je raspoložen za malu verbalnu predigru. Ipak, morat ćete se naviknuti na gubljenje gotovo svakog argumenta, jer njegova nemilosrdna logika gotovo uvijek prevladava.

Voli dobar odnos
Ne dopustite da vas vara intelektualna priroda, Blizanci su razigrani i zabavni u spavaćoj sobi. Uvijek je spreman eksperimentirati i isprobavati nove stvari, pa iskoristite to!

Moderno je odjeven
Iako nije čovjek koji troši novac, Blizanac dobro zna odjenuti se i uživati ​​u dobrom shoppingu. Nikada nećete morati brinuti o odlasku na večeru s roditeljima u papuče i rasute traperice.

Koketira bez srama
Možda želite razmisliti o odnosu s Blizancima ako ste ljubomorni tip. On je po prirodi šarmer i morat ćete se naviknuti na to!

Kad se zaljubi, zaljubio se
Upoznavanje s Blizanci zahtijeva strpljenje. Možda vam se čini da je malo prionljiv, da se malo više vezuje i da je njegova tendencija da brani logiku zapravo hladna i nedostatak interesa, samo mu dajte vremena da vas stvarno upozna. Ne zaljubljuje se brzo, ali kad se zaljubi, posve je posvećen.

On je astrološki kompatibilan s …
On je najkompatibilniji s Vodenjakom ili vaginom. Ako ste Blizanci, može biti jako zanimljivo! Međutim, ako ste riba ili djevica, možda ste u lošijem odnosu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *