Home / Zdravlje i Hrana / ANABELA POČASTILA FANOVE MOKRIM SELFIJEM: Oborila internet fotografijom u bikiniju – svi komentarišu da predobro izgleda (FOTO)

ANABELA POČASTILA FANOVE MOKRIM SELFIJEM: Oborila internet fotografijom u bikiniju – svi komentarišu da predobro izgleda (FOTO)

Pjevačica Anabele Atijas ima 43 godine i važi za jednu od najzgodnijih na domaćim prostorima, a fanove je počastila jednim mokrim selfijem

Brojni fanovi Anabele Atijas čekali su da se njihova miljenica skine u bikini, pa konačno mogu odahnuti budući da je pjevačica napokon to i učinila.

Iako se Anabela nije skroz skinula, učinila je sasvim dovoljno da zaintrigira muškarce, budući da se slikala kada je izašla iz bazena, sa mokrom kosom.

Anabela je dobila pregršt komplimenata, a već je odavno poznato da važi za jednu od najzgodnijih pjevačica na domaćim prostorima.

Podsjetimo da je njena kćerka Luna Đogani, drugoplasirana učesnica prve sezone “Zadruge”, započela je takmičenje i u drugoj sezoni ovog šou programa, koji prijeti da sruši sve rekorde gledanosti i postavi nove standarde na medijskom nebu Srbije.

Đoganijevu je u impozantan Imaginarijum ispratio samo otac, Gagi Đogani, a Anabela nije došla iz još uvijek nepoznatih razloga.

Novi.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *