Home / zanimljivosti / JECA POČASTILA SARAJLIJE: Pokazala i ono što ne treba – SVE je izvirilo!

JECA POČASTILA SARAJLIJE: Pokazala i ono što ne treba – SVE je izvirilo!

Hvala Jeco! Ako se pitate na čemu… Na izazovnom izdanju, ali i jer je “počastila“ publiku u prvim redovima, kao i paparazzo fotografe svojim međunožjem! Naime, vatrena Jelena Karleuša je bila specijalni gost na koncertu Saše Matića u Zetri, a kako je Bosanci i Hercegovci smatraju velikim prijateljem, dočekana je gromoglasnim aplauzom. Inače, ona je tu noć bila u zanimljivoj odijevnoj kombinaciji, zahvaljujući kojoj je pokazala previše.

Pop diva Jelena Karleuša je počastila Sarajlije svojim međunožjem. I dok je preko 20.000 ljudi uživalo u njenom emotivnom izvođenju balade “Ne smem da se zaljubim u tebe“; te vatrenom nastupu uz “Insomniju“, publika u prvim redovima je imala privilegiju da vidi još nešto!

 

Zahvaljujući zanimljivoj odijevnoj kombinaciji i trikou, koji je bio u boji kože, vrela Jeca je pokazala cica macu! Uz energični ples, zanimljivi kroj na njoj se očigledno malo pomjerio, a kako se paparazzo Ekskluziva.ba portala našao na pravom mjestu, sijevnulo je i ono što ni(je) trebalo?!

Jelenin stas nikoga nije ostavio ravnodušnim budući da je diva stesala liniju pred izlazak novog singla, koji očekujemo pred Novu godinu, a ukoliko imate više od 18 godina, fotografije njenog međunožja – bez cenzure pogledajte na sljedećim linkovima:

SLIKA 1: https://postimg.org/image/3skxjpxlj/

SLIKA 2: https://postimg.org/image/4dm0g7bv7/

 

Ekskluziva.ba

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *